Kylmätilat

Ovien ja elementtien mittavapaus, monipuolisuus sekä nopeat toimitukset ovat vahvuuksiamme

Meiltä saatte juuri teille suunnitellun, mittoihinne sopivan nykyaikaisen kylmätilaratkaisun. Valikoimassamme on markkinoiden monipuolisin ja toimivin tuotevalikoima, joka mahdollistaa nopeat ja joustavat toimitukset – vaikka seuraavaksi päiväksi. Tuotteemme on aina suunniteltu loppukäyttäjää ajatellen, ne on helppo pitää puhtaana ja kestävät käytössä. Kysy myös varastotuotteitamme!

Tarjoamme kaiken moderniin kylmätilaan

Kylmätilojen elementit

PUR- ja PIR-elementit sekä saneerauselementit

Polyuretaanielementti on turvallinen materiaali kylmärakentamiseen sekä kohteisiin, joissa rakenteet joutuvat kosteuden kanssa tekemisiin. Tarjoamme monia vaihtoehtoja vaatimustenne mukaan.

Varastoimme laminaattori- ja pikalukollisia elementtejä. Kysy varastotuotteitamme!

Kylmätilojen ovet

Mittavapaat sarana-, liuku-, heiluri- ja nosto-ovet

Mittavapaat, erilaisilla karmi- ja muilla ratkaisulla toimivat käsittely-, kylmiö- ja pakkastilan ovet vaativiinkin erikoiskohteisiin. Mittavapaiden ovien toimitusaika on määrästä riippumatta 2 viikkoa.

Kysy myös varasto-ovia. Varastoimme yleisempiä sarana, heiluri ja liukuovia!

Kylmätilojen jakeluovet

Jakeluovet

Toimitamme mittavapaat, modernit ja karmittomat eristävät kylmäkalusteen ja maitokaapin jakeluovet sekä perinteiset 660-, 670- ja Roll In -mallit suoraan varastostamme.

Meillä on pitkäaikainen kokemus jakeluovista ja niiden tuotekehityksestä. Jakeluovet säästävät energiaa ja lisäävät viihtyvyyttä. Kysy varastotuotteitamme!

Kylmälaitteet

Kylmälaitteet

Saatte kauttamme myös kylmälaitteet. Toimimme valtakunnallisesti yhteistyössä paikallisten kylmäliikkeiden kanssa. Kylmälaiteasennuksen ja huollon tekee meille aina paikallinen kylmähuoltoliike.

Saatte halutessanne kokonaistoimituksen myös yhdeltä toimijalta. Meille tyypillisiä kohteita ovat ravintolan ja keittiön kylmälaitteet sekä pienet ja keskisuuret erikoiskylmän kohteet.

Toimitamme myös omakoneellisia kylmä ja pakastehuoneita, joissa koneikko sijoitetaan huoneen seinälle tai katolle. Nämäkin tuotteet täysin mittavapaasti!

Kylmätilojen hyllyt, kylmiöhyllyt

Hyllyjärjestelmät

Toimitamme mittavapaat ja konepestävät useilla eri materiaali- ja kannatusratkaisulla toimivat käsittely-, kylmiö- ja pakkastilan hyllyt.

Saatte meiltä myös maitokaapin ritilä- ja levyhyllyt kaikkiin kohteisiinne merkistä riippumatta. Kysy varastotuotteitamme!

Kylmätilojen seinät, katot pakkastilan lattiat

Saneerauselementit kylmä pakkas- ja käsittelytiloihin

Toimitamme seinä-, katto- ja lattiaratkaisut käytössä oleviin ja tai saneerattaviin tiloihinne. Käytössämme on laaja valikoima paksuudeltaan 5 - 25 mm:n PVC-, lasikuituvahvikkeisia polyesteri- tai peltielementtejä. Voimme saneerata tilanne niiden ollessa käytössä!

Tutustu esimerkkitoteutuksiin

Viima Express – Nopea ja joustava toimitus

Viima Express -konseptimme perustuu modulaarisiin pikalukollisiin kylmätilaelementteihin sekä uudenlaiseen rakennusjärjestelmään.

Toimitamme vapaamittaiset räätälöidyt kylmä- ja pakkastilat asennettuina varastostamme 48 tunnin kuluessa. Sopii hyvin esimerkiksi remontoitaviin myymäläkohteisiin, joissa on vaativat aikataulut.

Viima Standard – Ratkaisumme vaativiin kylmätiloihin

Viima Standard -ratkaisutoimitus sisältää tuotekokonaisuuden konseptinne ja erikoisvaatimustenne mukaisesti. Motivoitunut henkilökuntamme suunnittelee aina parhaan ratkaisun. Asiantuntijoillamme on pitkäaikainen kokemus kylmätilarakentamisesta, tuotekehityksestä ja asiakaspalvelusta.

Kylmätilahuolto TampereViima® – takuulla huolettomasti!

VIIMA® vastaa kylmätilojen ja ovien toimivuudesta myös toimituspäivää pidemmälle.

Huollamme kylmätilat, kylmätilojen ovet sekä kylmälaitteet asiantuntemuksella merkistä riippumatta!

Kysy lisää huolto-ohjelmastamme!

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan juuri teille sopivat kylmätilat!
Soita myyntiimme 040 175 1000 tai lähetä yhteydenottopyyntö.

Ota yhteyttä